Udlev drømmen om en luksusbil

Prøv at forestil dig det. Du cruiser ned ad Strandvejen i din nyerhvervede BMW X5 M50d. Du mærker adrenalinen rejse sig i blodet, når du træder på speederen, og folk vender hovedet, når du suser forbi. Drømmen kan blive til din virkelighed hos Fleasing, hvor du kan flexlease en sportsvogn til yderst fordelagtige priser.

Flexleasing kan bedst betegnes som en ny finansieringsmulighed, hvor du ved leasing af bilen ikke betaler den traditionelle registreringsafgift men derimod betaler afgiften i rater – og kun imens du benytter bilen. Når du flexleaser slipper du for at binde en stor mængde kapital i bilen, hvormed du får et mindre værditab. Derudover undgår du at betale dansk registreringsafgift, så du efter din leasingperiode har mulighed for at sælge bilen på et meget større marked uden for Danmark.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med, at kontakte Fleasing, der står klar til at finde den rette leasingløsning for dig. Her får du gode og sunde leasingaftaler både til privat og erhverv.

Drømme til fornuftige priser

Biler i luksusklassen har ofte meget højere registreringsafgifter, hvilket er årsagen til, at

flexleasing er en god løsning for dig, som ønsker en bil af særlig høj kaliber.

Der findes en lang række fordele både for dig og din pengepung, hvis du flexleaser en luksusbil gennem Fleasing:

  • Skift bilen ud, når du har lyst: Du opnår en betydelig besparelse, idet du betaler mindre end de normale 150% ved køb og indregistrering af bilen. I stedet betaler du kun en lav procentdel i afgift om måneden. Dermed opnår du en lavere kapitalbinding, så det faktisk kan betale sig ofte at skifte bilen ud.
  • Fleksibilitet: Du bestemmer selv varigheden af din leasingaftale.
  • Billigere forsikring: Du opnår en billigere bilforsikring med flexleasing, idet bilen kun skal forsikres for sin egen værdi og ikke med registreringsafgiften.
  • Sælg nemt bilen igen: Du vil opleve et mindre tab på bilen og et større gensalgsmarked gennem flexleasing. Den manglende registreringsafgift gør det langt nemmere at sælge bilen i udlandet, hvilket udvider gruppen af potentielle købere. Desuden er det en klar fordel for dig, at du har et større gensalgsmarked for bilen, da du enten selv skal købe bilen eller henvise til en køber, når leasingperioden udløber.

 

Find din næste luksusbil

Der kan synes langt fra drøm til virkelighed, og leasingområdet er svært for mange at forstå. Men det er faktisk lige til.

Fleasing prioriterer, at du som kunde føler dig tryg gennem hele processen. Derfor er du garanteret en 100% gennemskuelig flexleasingaftale til markedets bedste pris. Aftalen udarbejdes af professionelle leasingrådgivere, som både før, under og efter handlen sørger for, at du får den vejledning, du har brug for.

Er du i tvivl om, hvorvidt der skal stå Audi eller Porsche på din næste bil, så slå et smut forbi Fleasings fysiske forretning og prøv lige den bil, du ønsker. Kan du ikke finde det helt rigtige match i sortimentet, står rådgiverne desuden klar til finde frem til den rigtige bil for dig og sørger for at hente den hjem, så du får nøglerne i hus. Find din næste drømmebil og læs mere på fleasing.dk