Tre tips til at gøre din bil endnu smartere!

Er du den heldige ejer af en bil, og ønsker du at gøre den endnu smartere, så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel vil vi nemlig gennemgå tre af vores bedste tips til, hvordan du formår at gøre din bil endnu smartere. Alle disse tiltag bør kunne implementeres i alle type biler, hvorfor denne artikel uden tvivl vil kunne findes brugbar af enhver bilejer. Lad os springe ud i det!

Et dash cam har mange fordele

Hvis du endnu ikke kender til udtrykket dash cam, så er det på høje tide. Du har uden tvivl set nogle af de vilde videoer, der fra tid til anden dukker op på ens newsfeed på Facebook eller lignende platforme, hvor man ser nogle utrolige scenarier ude fra trafikken. Et dashcam er dog meget mere end det. I dag er det muligt at benytte sig af dashcams som et bakkamera. Har du derfor ikke en bil, som har et bakkamera indbygget, så er et såkaldt bilkamera en fantastisk måde at skaffe sig et på.

Bilkameraer kan i dag anskaffes til yderst fordelagtige priser. Du kan se et udvalg hos Manillo her, hvor du samtidig vil kunne opnå fri fragt, hvis du køber for minimum 500 kr.

Hold ungerne beskæftiget med skærme i bilen

Det er de færreste biler i Danmark, der har skærme i bilen indbygget. Derfor er der heldigvis mulighed for at købe disse skærme, hvor de blot sættes på baghovedet af bilsædet. Det er en fantastisk måde at holde ungerne beskæftiget på, hvis der eksempelvis skal køres langt, eller hvis der blot skal være ro i bilen.

Mange danske familier benytter sig af disse skærme, når der skal køres på ferie til udlandet. Der kan ofte være tale om ture, der tager mere end 10 timer, og derfor er det rart, at der er distraktioner for de yngste i bilen.

Disse skærme kan ofte købes til yderst fordelagtige priser på nettet.

Mobilholder til din smartphone

Det er de færreste af os, der har en GPS indbygget i bilen. Selvom flere og flere biler kommer med dette som standardudstyr, så har de fleste billigere biler med mere end 5 år på bagen ikke en GPS indbygget. Derfor kan det være en god investering at erhverve sig en mobilholder, så det muliggør at din smartphone bliver en form for GPS. Mobilholderen vil hjælpe dig med ikke at skulle holde telefonen selv, så du derved kan holde dit fokus på trafikken.

Ønsker man at udvide ovenstående, så er det muligt at indbygge et samtalesystem i bilen. Et eksempel på dette er en Parrot.

Køb dine varer online og spar penge

Vælger du at handle dit nye udstyr til bilen på nettet, så er der basis for at spare en masse penge. Ofte vil du nemlig opleve, at webshops kan have markant bedre priser end de fysiske butikker. Derudover har du rig mulighed for at sammenligne priser på nettet rigtigt hurtigt og nemt.

Har du endnu ikke prøvet at handle på nettet, og er du bange for, om den givne hjemmeside er reel, så anbefaler vi, at du laver et par søgninger på webshoppen, så du derved kan se, hvad der bliver sagt om dem af tidligere kunder.