Sådan pynter du din bil til jul

Der bages, pyntes, klippes og klistres i december måned. Vi gør et stort nummer ud af at dekorere vores hjem til jul. Men hvorfor ikke tage lidt af julestemningen med ud i bilen? Med lidt gran og julepynt til bilen bliver turen til og fra arbejde nemlig meget hyggeligere. Læs med her, hvor vi har samlet gode tips og tricks til, hvordan du kan pynte din bil til jul.

Der er noget helt særligt ved december måned. Stemningen på arbejdet såvel som derhjemme bliver bare en hel del bedre, når duften af gran og klejner spreder sig. Med lidt ekstra julepynt til bilen og lyden af Driving Home for Christmas bliver det ikke ret meget mere julet. Se med her på siden, hvor du også finder en masse inspiration til julepynt til bilen.

Hvad kan jeg pynte min bil med?

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du dekorerer din bil med julepynt. Her på siden har vi fundet julepynt til bilen, som du kan købe eller lave for en slik.

Du kan f.eks. pynte din bil med store rensdyr horn og rød tud. Foretrækker du noget mere diskret, kan du klippe din egen julepynt til bilen og lave alt fra søde julestjerner til større adventskranse. Så længe sikkerheden er i orden, kan du pynte din bil, akkurat som du vil!

Du kan også se med her, hvor du finder en masse tips og tricks til hjemmelavet julepynt.

Pynt din bil med julepynt lavet af gran

Findes der noget bedre end duften af frisk gran? Det skulle da lige være julebag og flæskesteg. Ikke desto mindre er det oplagt, at du pynter din bil med gran, når julen først står for døren.

Du kan for eksempel lave en lille adventskrans og lægge den på hattehylden i dit bagagerum. Den flotte krans vil ikke alene sprede en skøn duft af jul i bilen – den vil også sprede julestemningen blandt dine medtrafikanter.

Det eneste problem med rigtig gran er, at nålene hurtigt falder af. Vil du have gran og julepynt, som varer helt til påske, bør du derfor vælge en plastikversion. Selvom det ikke dufter lige så godt, vil det med garanti få dig og resten af familien i fantastisk julestemning!

Julehjerter og -stjerner egner sig utroligt godt til bilen

De fleste danskere pynter deres juletræ og vinduer med julehjerter og -stjerner. Nogle fylder endda hjerterne med pebernødder og andre julegodter.

Hvorfor ikke gøre det samme i bilen? Flet et julehjerte eller to, og sæt dem fast på handskerummet. Du kan også flette et par hjulstjerner og hænge dem fra dit bakspejl.

Eller hvad med at hænge en mini-guirlande i bilen? Gør det til et projekt, som du og din familie kan have sammen. Har du og din partner to biler, kan I endda lave en minikonkurrence, hvor vinderen er den, som har pyntet sin bil bedst.

Rensdyrkostumer til bilen

Skal det være jul – så lad det være jul! Og hvorfor ikke pynte din bil med et kæmpe rensdyrkostume?

Det sjove rensdyrhorn og den røde næse sælges overalt på nettet til rimelige priser. Bestiller du kostumet i god tid, kan du være helt sikker på, at folk vil vende blikket efter din bil i hele december måned.

Husk, at du skal have fuldt udsyn

Din julepynt i bilen må aldrig være til gene for dig og dine medtrafikanter på en sådan måde, at trafiksikkerheden forringes. Det er derfor bl.a. vigtigt, at du holder din forude, bagrude og spejle fri for julepynt.

Vær opmærksom på, om du har frit udsyn og mulighed for at orientere dig ordentligt, når julepynten er sat op i bilen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og blinde vinkler, når du færdes på de glatte vinterveje.