Sådan får du billige dæk og fælge til din bil

Har du en bil som der trænger til nye dæk og fælge, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse og koste på den anden side af 10.000 kr. alt afhængig af hvilke dæk og fælge du ønsker til din bil.

Der er dog nogle gode råd i denne artikel du kan følge, så kan du spare en del penge på dit næste dæk og fælge skift. Det første råd er, at købe dæk og fælge fra Tyskland og det andet råd er, at købe gode brugte dæk og fælge fra en salgsplatform eller en autoophugger.

Læs også: Komplet guide omkring fælge til din bil

Billige dæk og fælge Tyskland

Priserne på dæk og fælge er vidt forskellige fra land til land, og vores naboland sælger ofte dæk og fælge til en langt bedre pris end vi kan få herhjemme i Danmark. Skal du havde nye dæk og fælge, så er det nemt at bestille dem online fra en af de mange tyske hjemmesider, der tilbyder levering til Danmark.

De fleste tyske hjemmesider der sælger dæk og fælge til danskere, har fået oversat deres hjemmeside, så sprogbarriere ikke er noget problem. Levering af dæk og fælge fra Tyskland går forholdsvis hurtigt, hvis de har de bestilte vare på lager. En udfordring ved at bestille dæk eller fælge fra udlandet er, at du selv skal sørge for at få dem monteret ved en forhandler eller gøre det selv.

Hvis du bestiller fælge og dæk fra Tyskland på samme tid, så kan du sagtens få dækkene monteret, før du modtager dem. Typisk koster det lidt at få dem monteret, men så er de klar til montering når du modtager dem.

Køb brugte dæk og fælge

Hvis du er ligeglad med om dæk og fælge skal være helt nye, så findes der utallige fine dæk og fælge på dba.dk, guloggratis.dk, Facebook, og så videre.

Hvis du kigger godt efter, så kommer der ofte nogle gode tilbud på dæk og fælge der koster det halve af hvad nye dæk og fælge koster. Selv om de er brugt så kan du nemt finde dæk med masser af mønster, så du ikke går ned på kvaliteten, selv om det er brugte dæk og fælge.

Et alternativ til at lede på salgsplatforme, så kan du tage på besøg hos din nærmeste autoophugger, som tit ligger inde med nogle fine dæk og fælge til en fornuftig pris.