Til en lækker bil hører flot merchandise. 

Hos Badgeland kan du få produceret nøgleringe med fx dit firmalogo eller din yndlingsmodel. Mulighederne er mange, og resultatet er en flot nøglering. Hvadenten du handler som privatperson eller er på udkig efter jeres nye nøgleringe til fx leasingfirmaet, så kan Badgeland A/S hjælpe jer.  

Customised metalnøgleringe

I den mere eksklusive afdeling er nøgleringe lavet af metal med indlagte emaljefarver. Her kan du lave nøgleringe med din favorit bilmodel, dit favoritmærke eller -udstyr. Det kan være du er en del af en klub af entusiaster, der ønsker jeres klublogo repræsenteret på en nøglering eller har et firma, der ønsker eksponering ved hjælp af en praktisk nøglering.

Lædernøgleringe med logotryk 

En elegant nøglering får du med kombinationen af læder og metal. Her er der plads til at få logo indgraveret i metaldelen. Ved mere detaljerede motiver kan det også printes på metallet. En tredje mulighed er at få din tekst eller logo præget i læderet. Der er mange muligheder for en god løsning, der passer lige præcis til jeres behov og ønsker.   

Miljøvenlige nøgleringe af genbrugt PVC 

Prøv også den blødere variant i gummi med 3D-effekt. De er lavet af genbrugsmateriale i  PVC, og er derfor en miljøvenlig mulighed. De kan laves i lige nøjagtig den form, som I ønsker, for at afspejle jeres firma, organisation, forening eller klub.

Broderede nøgleringe

Den helt bløde nøglering med eget motiv laves i broderet stof. I vælger selv størrelse, form, farve, tekst og/eller logo. En anderledes måde at få jeres logo ud i verden. 

Den helt nemme nøglering 

Den enkleste måde at få lavet en nøglering er at samle den selv. Køb en akrylnøglering med plads til indsætte dit eget motiv, billede, firmalogo og -adresse og kontaktoplysninger. 

Akrylnøgleringene har et lille vindue, der nemt kan tages ud. Herefter indsætter I jeres valgte motiv og klikker vinduet i igen. Sådan har du nemt lavet jeres egen nøglering, og der er ingen tvivl om, hvad nøglen, der sidder fast deri, skal bruges til. Der findes mange sjove former og størrelser, så du kan finde den, der passer ind i din lomme. Denne form for nøglering kan også nemt opdateres, hvis I skifter mailadresse eller besøgsadresse. Motivet kan nemlig tages ud så ofte I ønsker.  

Hvor finder jeg et godt udvalg? 

Prøv at kigge på Badgelands hjemmeside og se deres udvalg af forskellige typer nøgleringe. Der er helt sikkert en, som også passer til dit, firmaets eller klubbens behov.