Hvad koster et bilsyn?

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på bilsyn

De fleste bilejer der har haft deres bil i en længere perioden oplever, at de får en indkaldelse på et periodisk bilsyn af bilen. Den første tanke de fleste får er; Hvad koster et bilsyn? Heldigvis er prisen for bilsynet ikke den allerstørste udgift der er i forbindelse med bilen, men der kan være en række andre ting på bilen der skal laves før bilen kan blive godkendt til et periodiske syn. Men forhåbentlig skal der ikke laves noget på bilen før syn, og så kan det være forholdsvis billigt, at få bilen godkendt ved det periodiske bilsyn.

Hvor meget koster et bilsyn?

Prisen for et almindeligt bilsyn på en almindelig personbil ligger cirka i et prisleje af 250-500 kr. afhængig af synshal. Ifølge tabellen nedenunder er der langt billigere at få synet bil i København, hvor gennemsnit prisen ligger på 352 kr. Det dyreste sted målt på gennemsnit er i Nordjylland, hvor gennemsnitprisen er oppe på 425 kr.

Hvad koster omsyn?

Hvis synsmanden ikke godkender køretøjet til det periodiske bilsyn, så vil synsmanden kræve, at du skal få udbedret fejl og mangler der blev notereret i synsrapporten. Og når du har fået lavet disse fejl og mangler skal du komme tilbage til et omsyn seneste 33 dage efter det periodiske bilsyn. Et omsyn er ikke gratis, men det koster normalt et par hundrede kroner mindre end det første bilsyn, hvor bilen ikke blev godkendt.