Hele familien skal på bilferie – men hvad skal I have med?

Hele familien skal på bilferie, og det kræver en lang huskeliste. Her er en liste over ting, der er gode at have med i bilen, når I skal på landevejen i lang tid.

Børnenes sikkerhed skal være i top

Det er vigtigt at børnene sidder godt og sikkert. Derfor skal I udvælge den helt rigtige babystol, autostol eller selepude. Alle tre kategorier findes i forskellige prisklasser og kvalitet. Derfor bør du i din udvælgelsesproces sammenligne forskellige stole og undersøge, hvad du får for prisen. Komfort og sikkerhed skal nemlig være i højsædet, når der skal købes nyt udstyr til børnene.

Vælg den rigtige holder til din smartphone

Når I skal køre langt, så får I sikkert brug for en GPS. Hvis du ikke har en indbygget GPS i bilen, er det vigtigt, at du har en mobilholder, så du kan holde øjnene på vejen, mens du kører. Der findes universelle holdere, der kan tilpasses en hver telefon. Nogle kan sættes fast i forruden med en sugekop, mens andre kan sættes fast med en magnetholder. Hvis du vil optimere din mobilholder lidt, kan du også vælge en med indbygget oplader. En meget effektiv funktion der sikrer dig, at du aldrig går ud af bilen med en telefon, der ikke har strøm på. Dog skal du være opmærksom på, at mobilholderen skal være tilpasset din smartphone.

Hold styr på sagerne

I skal bruge mange timer i bilen, og så får man ofte samlet en masse småting. Og de kan godt være svære at holde styr på i farten! Løsningen er en silikone anti skrid måtte. Den kan klæbes fast til for eksempel et instrumentbræt og lignende. Den kan nemt flyttes elles fjernes, uden der vil være spor af aftryk. En anti skrid silikone måtte er nem måde til at holde styr på telefon, solbriller, mønter og meget andet. En anden måde at holde styr på sagerne er med en opbevaringslomme, der påsættes bagpå forsædet. Et sikkert hit, når børnene skal have ting med i bilen. Der er både plads til ipad, farveblyanter, drikkedunk og meget mere. Den er helt ideel til køre-selv-ferie.

Hund på bilferie

Skal hunden også med på ferie? Selvfølgelig skal den det! Det er bedst for din hunds sikkerhed at anbringe den i en transportboks. Men inden du køber en, skal du undersøge, hvor stor boksen skal være til din hund. Det kan nemlig medføre en bøde, hvis boksen er for lille. Der findes bokse i forskellige prisklasser og med forskelligt tilbehør. Gå opdagelse og find den perfekte transportboks til din hund, så den får den bedste køreoplevelse.

Gå ikke på kompromis med pris og kvalitet

Begynder du at frygte prisen for ferien, hvis du både skal investere i autostol og transportboks? Og du har hverken lyst til at gå på kompromis med dit barns eller hunds sikkerhed. Det behøver du heller ikke. KreditNU tilbyder billige lån, så du kan realisere dine drømme for dig og din familie.