3 ting du skal have med i bilen når du skal på bilferie

Corona nedlukningerne har påvirket danskernes liv alt for længe, og pga. af at ferie til udlandet var minimalt sidste år, så er danskerne rejselystne som aldrig før.

De forskellige nabolande inklusiv vores eget land, er begyndt at åbne lige så stillet op for turisme igen, hvilket betyder, at danskerne er begyndt at planlægge ferie til sommer.

Men mange rejselystende dansker tør ikke at bestille flybilletter til deres ferie, da flyselskaberne og rejseselskabernes fremtid er meget uvis, og mange tør derfor ikke, at satse på at flyve til deres feriedestination.

Derfor vælger mange køre til deres feriedestination i deres egen bil fremfor at flyve dertil.

Men bilferie betyder også, at man kommer til at sidde mange timer i en bil, hvor tiden føles langsom, hvis man ikke har noget at give sig til.

Så derfor vil vi komme med tre ting du skal have med på køreturen, så den bliver så god som mulig.

1. Tablet med tonsvis af underholdning

Langt de fleste mennesker har allerede en tablet, der ligger hjemme i skuffen, ellers må du ud og købe en, da en tablet til køreturen er et absolut ”must have”.

En tablet kan nemlig gemme på flere timers underholdning i form af spil, film, serier og musik.

Der findes mange populære streaming tjenester, hvor du kan downloade film og serier ned på en tablet, så du kan se dem, selvom du ikke har internet i udlandet.

2. Dyne, pude og solskærm, så du kan sove tiden væk

En rigtig god måde at få tiden i bilen til, at gå hurtigere er ved at sove tiden væk.

Nogle har meget nemt ved, at falde i søvn i bilen, hvor andre har meget svært ved det.

Hvis du vil sove lidt i bilen, så kan det være en god ide, at ligge dynen og puden tæt på dig, så du nemt kan trække det frem, når du vil have en lur.

Hvis du skal sove nogle timer væk, imens der er lyst, så kan det være en god ide, at anskaffe en solskærm du kan sætte i ruden, så der bliver mørkere der, hvor du skal sove.

Disse tre ting kan gøre det nemmere, at falde i søvn bag i en bil, og du bør derfor havde det med på bilturen.

3. Drikkelse, mad og snacks

Når man er på ferie eller på vej på ferie, så skal man ikke gå ned på drikkelse, mad eller snacks.

Dette gælder også køreturen til feriedestinationen, og du bør derfor handle godt ind inden køreturen, så du masser af lækre sager du kan indtage under køreturen.

Ved at gøre det lidt hyggeligt med i form af drikkelse, mad og snacks kan køreturen blive væsentlig bedre og mere hyggelig.

 

Denne artikel er lavet i samarbejde med trendr.dk