3 gode råd til dig der kører meget i bil!

Er du kørende sælger, eller har du blot nogle lange køreture på arbejde hver dag, så vil du uden tvivl finde følgende skriv interessant. Vi kigger nemlig nærmere på, hvordan du kan optimere din tid bag rattet, så du får mest muligt ud af køreturene.

Det kan være hårdt for både kroppen og det mentale, når man hver dag kører mange kilometer. Man er ofte alene bag rattet, og derfor mener vi bestemt, at man som bilist bør kigge på, hvad man kan gøre, så denne tid bruges optimalt.

Tænk over din positur i ryggen

Det er måske ikke noget, som du tænker over til dagligt, men det kan faktisk være hårdt for din ryg og nakke, når du sidder så mange timer bag rattet. Sagen er den, at man ofte finder en lidt akavet position at sidde i, når man kører i bil i flere timer. Ofte er denne position ikke specielt god for kroppens positur, hvorfor man med fordel kan tænke over, hvordan man optimerer dette.

Én løsning er at overveje en holdningstrøje, som kan være med til at sikre, at kroppens positur holdes i en god stilling. En holdningstrøje er dog ikke svaret på alle problemer, da man ikke som sådan får ekstra styrke i ryggen af den. Det kræver derimod nogle rygøvelser, som kan være med til at forstærke ryggens muskulatur. En af de populære holdningstrøjer produceres af MyPosture.

Bliv klogere mens du kører

Rigtigt mange mennesker har fundet glæden ved at høre podcasts, mens at de sidder i offentlig transport. Dette kan dog også overføres til den lange køretur. Ofte hører man blot radio eller musik, når man kører lange ture i bil, og selvom det kan være ganske rart at koble af med, så er det samtidig ærgerligt, at man ikke benytter noget af tiden bag rattet til at blive klogere indenfor forskellige områder.

Har du en stor interesse i markedsføring, så findes der eksempelvis en masse podcasts, som kredser omkring dette emne. Det samme gør sig gældende i forhold til biler – med andre ord er der noget for enhver smag.

Giv dig selv tid til at tænke

I en hektisk hverdag vil folk ofte have en tendens til at høre musik, radio, podcast, tale i telefon m.v. på den lange køretur. Selvom det naturligvis kan være rart, så er det også meget vigtigt at give sig selv tid til at tænke engang imellem. Stilhed og ro kan ofte være med til at virke afstressende, og derfor kan der være god idé i engang imellem at tage den med ro uden for mange lyde, når man kører bil.

Vi håber, at du vil kunne gøre brug af ovenstående tips og tricks.