Service på bil

Få 3 tilbud gratis og sammenlign priser på serviceeftersyn

Det er hurtigt og nemt at bruge, det tager kun 2 min!

null

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
null

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
null

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Service på bil

Har du en bil er det vigtigt, at få lavet service på bil med jævne mellemrum, hvor bilen bliver gennemgået, og der bliver udskiftet motorolie og diverse filter i motoren. Følger du bilens servicebog, så kan der være stor forskel på, omfanget af autoservice. Ved nogle serviceeftersyn skal der også skiftes andre ting såsom: Brændstoffilter, tændrør, tandrem mv. Det er yderst vigtigt, at holde service på bilen, hvis man ønsker en bil der kan køre mange kilometer uden problemer. Hvis du springer service af bilen over, kan du hurtigt risikere nogle dyre værkstedsregninger.

Hvor ofte skal en bil til service?

Hvor ofte en bil skal til service, variere en del efter og kommer an på følgende: Bilmærke og motortype og dit kørselsmønster. Det mest almindelige er, at der skal laves serviceeftersyn, efter 10.000-30.000 km. Og hvis du kører mindre kilometer om året, så bør du få lavet service med 1-2 års intervaller. Typisk vil en service lampe lyse i bilen, når der igen er tid til serviceeftersyn.

Hvad koster serviceeftersyn?

Der er stor forskel på hvad et serviceeftersyn koster, og afhænger om det er stort eller lille service, og hvilke bil det skal udføres på. Skal du havde lavet et lille service, hvor der bare skal skiftes olie og filter, så kan det fås fra omkring 1.500 kr. Men skal du havde lavet et stort service koster det ofte over 3.000 kr.

Billigt serviceeftersyn – Få et billig service på bil med Autobutler.dk

Skal du havde lavet et service på din bil, så vil du selvfølgelig havde et billigt serviceeftersyn. Du kan få et billig service på bil, ved at bruge den anerkendte tjeneste Autobutler.dk.

Med denne tjeneste får du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige værksteder, og derefter skal du blot vælge det tilbud du synes der er bedst og billigst.

Mere end 400.000 danskere har allerede brugt Autobutler til, at indhente tilbud på diverse bilopgaver og ved at bruge Autobutler spare de fleste danskere op til 40% på deres regning til bilen.

Ved at bruge en service som Autobutler er, at prisen typisk bliver lavere end normalt, fordi værkstederne ved de er i konkurrence med hinanden. Værkstederne bliver dermed nød til at give den bedste pris for, at være konkurrence dygtige.

Du kan bruge Autobutler til at indhente dine gratis og uforpligtende tilbud på service af bil.

Service på bil