Montering af anhængertræk

Få 3 tilbud gratis og sammenlign priser på montering af anhængertræk

Det er hurtigt og nemt at bruge, det tager kun 2 min!

null

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!
null

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde
null

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud

Montering af anhængertræk

Har du en bil uden anhængertræk, og har nu fået behov for dette, så kan du nemt få lavet en montering af anhængertræk til en fornuftig pris. I langt de fleste tilfælde er det muligt, at lave en eftermontering af anhængertræk, hvor stor opgave det er kommer an på bil modellen. Du kan enten foretage montering selv, eller få en autoriseret mekaniker til at udføre den. Med et anhængertræk kan du køre med campingvogn, trailer, cykelholder, hestetrailer, mv. Prisen på montering af anhængertræk variere en del alt efter, hvilke bil model det skal monteres på og om det skal være fastmonteret, aftageligt eller elektronisk. Nogle eftermonteringer tager kun et par timer, og andre længere tid, da der måske skal laves nye ledninger fra front til bagenden, softwaren skal opdateres eller anhængertrækket skal svejses på.

Montering af anhængertræk pris

Der er stor forskel i prisen på montering af anhængertræk, og kommer helt an på hvilke model det skal monteres på og om det skal være fastmonteret, aftageligt eller elektronisk. Ud over dette så kan der også være stor forskel, på hvad værkstederne tager for en eftermontering af et anhængertræk. For at være sikker på, at du får den bedste pris, så kan det være en god ide at indhente tilbud fra forskellige værksteder via Autobutler.dk, så er du altid sikker på du får den bedste pris. Ifølge Autobutler.dk så ligger en eftermontering af anhængertræk i gennemsnit på 4.858 kr. ved en mekaniker. Hvis du gør-det-selv kan der være endnu flere penge, at spare da du helt undgå en arbejdsløn.

Reglerne for eftermontering af anhængertræk

Hvis det er en brugt bil der er ældre end 8 år, så skal bilen til et nyt syn efter anhængertrækket er monteret uanset om det er dig der har monteret det eller et autoriseret værksted. Men hvis bilen tvært imod er under 8 år gammel, så er der andre regler gældende. Hvis bilen er under 8 år gammel så kan du i nogle tilfælde få monteret anhængertræk uden at bilen skal synes efterfølgende. Der er dog nogle krav der skal være opfyldt før dette er tilfælde:

  • Montering af anhængertrækket skal være udført af et autoriseret værksted.
  • Autoværkstedet skal udfylde SKAT’s blanket nr. 21.053 så der bliver registreret en ”synsfri sammenkobling” i registreringsattesten.
  • Der skal være et øje monteret, så en wire kan monteres på bilens anhængertræk.

Hvis anhængertrækket skal være aftagelig, så er det lovpligtigt at bilen skal til et bilsyn uanset om du selv har monteret det eller et autoriseret værksted.